Despre faradaunatori.ro

Faradaunatori.ro este un magazin online partener, dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei dvs. Daunatori precum soareci, sobolani, tantari, muste, paianjeni, plosnite, termite, purici,molii,gandaci,etc. paraziti ce pot provoca boli grave in randul oamenilor si animalelor de companie, precum si distrugerea caminului dvs.

Gama de produse este cea mai variata de pe piata, atat din punct de vedere al preturilor, tarilor de provenienta, modurilor de functionare, tipurilor de daunatori combatuti cat si a suprafetelor acoperite. 

Importam produse din Spania, Germania, Olanda, Cehia, China si Taiwan. Suntem unici importatori in Romania a produselor RADARCAN (Spania), o firma ce produce doar produse anti daunatori, din gama profesionala, testate in laborator ; iar portofoliul nostru este intr-o continua crestere, pt. a ne putea permite sa va oferim dvs., clientul nostru, cel mai bun pret !


Faradaunatori.ro este proprietatea firmei S.C. AGAN TRUST S.R.L.

RO 23231551 | J52/82/2008 | LIBRA BANK- Crangasi | RO89BREL0002001636900100

Sediul Social : Jud. Giurgiu , Sat Mosteni, Comuna Ulmi, Nr. 55

Birouri : Drumul Vlasin, nr.19-23, sector 5, Bucuresti


De ce sa cumpar de pe faradaunatori.ro?

- gama variata de produse

- preturi reduse datorita strategiilor de marketing

- prezentare detaliata a produselor

 

Sunteti clientul nostru daca :

- tantarii nu sunt prietenii vostri cei mai buni

- simtiti ca e momentul sa va luati adio de la gandacii de bucatarie

- va este frica de animalele nesupravegheate si intrati frecvent in contact cu acestea

- va plac soarecii, dar numai in desene animate

- aveti oroare de sobolani

- aveti un depozit de cereale sau alte materiale si nu aveti nevoie de "chiriasi" rau-platnici si distrugatori

- aveti o afacere in agricultura

- va plac locurile curate

 

    Toate drepturile, inclusiv copyright-ul si dreptul asupra bazei de date, referitoare la site-ul www.faradaunatori.ro si la continutul sau, sunt detinute de SC AganTrust SRL sau altfel spus sunt utilizate in conformitate cu legile in vigoare.
Prin accesarea paginii web www.faradaunatori.ro va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii. 
Accesand site-ul www.faradaunatori.ro  va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu ( inclusiv pe oricare site web ), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul faradaunatori.ro fara acordul prealabil al firmei AganTrust

 

Continutul si structura site-urilor firmei AganTrust sunt protejate prin drepturi de autor. Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabila a firmei AganTrust .